SNACKBAR DE TERP

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 572 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar De Terp. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2024 om 20:44 Ik vond het heel lang duren terwijl er op de site stond dat het 40 minuten xal duren
27 jun 2024 om 0:26 20 minuten sneller dan op de site stond, het eten was warm, goed en er geen klachten over
20 jun 2024 om 19:46 Al jaren vaste klant. En ook al jaren elke keer weer heerlijk eten. Alleen nu kregen wij een loempia speciaal zonder ham. Normaal gesproken na 1 keer gaan wij niet zeuren. Maar dit was de 2e keer dat we een loempia speciaal kregen zonder ham….
16 jun 2024 om 19:48 Heeeel gierig met de hele dure saus. Verder prima.
11 jun 2024 om 21:14 Voor herhaling.... wordt onze vaste snackbar. Levering snel en kwaliteit ook top!
5 jun 2024 om 19:20 Prijzig, maar snel bezorgd en prima te eten.
30 mei 2024 om 20:51 Aardige jongedame die het kwam brengen duurde lang maar was ook etenstijd dus wel begrip voor
9 mei 2024 om 19:33 Eten is altijd heel erg goed. Alleen deze keer zijn ze 2 keer de pindasaus vergeten. Dat is dan helaas erg jammer…
6 mei 2024 om 8:43 Razendsnel bezorgd en heerlijke hamburgers!
5 mei 2024 om 23:11 Volgens de app duurde het nog 28 minuten voordat er afgeleverd zou worden, ben dus snel een boodschap gaan doen stond de bezorger echter 5 min later voor de deur (dus 20 min eerder dan vermeld in app, graag actuele tijd in app zetten, had koud eten…
1 mei 2024 om 19:24 Patat was goed top
28 apr 2024 om 15:31 Snacks waren goed, de patat was helaas weer niet lekker, leek wel opgebakken